makreel wortel_bijgesneden

Knolselderijpuree met makreel en wortel

koolh. 24 gr | eiwit 37gr | vet 51gr | vezels 20gr | 701 kcal p.p.

Ingrediënten (3 personen)
● 30 ml kokosolie
● 450 gr gerookte makreelfilet (vers, niet uit blik)
● 1 knolselderij (geschild ±900 gr)
● 450 gr wortel
● zout en mosterd naar smaak

1. Schil de knolselderij, snij in blokjes en kook 10 min.
2. Snij de wortel in schijfjes en kook 6 min.
3. Pureer de knolselderij met de kokosolie en breng op smaak met zout
4. Ontvel de makreelfilet, voeg toe en verwarm
5. Serveer met de wortel en evt. met mosterd

tip: Kun je niet goed tegen vet, bak de makreelfilets dan zachtjes in een koekenpan tot deze vet afscheidt en dep ze goed af met keukenpapier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *